Raamfolie aanbrengen

geschreven op 26-05-2014 door glascoating.someren

Raamfolie aanbrengen op uw auto

De professionals van Glascoating Someren zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van raamfolie op de ruiten van uw auto. Dit geldt niet alleen voor particuliere auto’s, maar ook voor bedrijfsauto’s. Raamfolie aanbrengen heeft verschillende voordelen. Een schijnende zon is altijd mooi meegenomen, maar tijdens het autorijden brengt dit juist nadelen met zich mee. Maar niet wanneer u raamfolie op de ruiten van uw auto laat aanbrengen, deze folie houdt én de warmte tegen én zorgt ervoor dat u veel minder last heeft van hinderlijke zonnestralen. En daarnaast zorgt raamfolie ook voor extra veiligheid als u te maken krijgt met een aanrijding, omdat het versplinteren van de ruiten van uw auto wordt tegengegaan.

Laat uw raamfolie aanbrengen door onze professionals

Om wat voor autoruit het ook gaat, bij Glascoating Someren hebben we altijd de juiste raamfolie voor uw auto. Wanneer u door ons uw raamfolie laat aanbrengen, bent u verzekerd van folie die jarenlang meegaat en die ook nog eens voorzien is van een krasvaste laag. En al onze raamfolie voldoet daarnaast ook aan de wettelijke eisen en politienormen die op dit gebied van belang zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan via onze handige offerte-tool.