Over Glascoating Someren

Glascoating Someren start in juni 2000 met het tinten en blinderen van autoruiten door middel van coating. Al snel merken we dat coating geen mooi resultaat oplevert, dus stappen we in 2003 over naar glasfolie. De resultaten zijn prachtig. We besluiten ons volledig toe te leggen op deze specialistische manier van werken met glasfilm voor de auto.

  • Vakmanschap
  • Klaar terwijl u wacht
  • 5 jaar garantie
  • Zaterdag geopend
  • Gratis leenauto

De hoogste kwaliteit

We komen al snel met elkaar tot de conclusie dat niet alleen glasfolie, maar alle producten die wij gebruiken moeten voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Wat ons betreft is al het materiaal waar we mee werken van de hoogst haalbare kwaliteit. Voor vakmensen - en dat zijn we - is namelijk alleen het allerbeste goed genoeg. 

We zoeken hierom continu naar innovatieve, betere oplossingen en zetten hierbij al onze kennis en ambitie in. Eigenlijk willen we gewoon de beste zijn, en blijven. Langzaamaan breiden we onze service uit en specialiseren ons naast het tinten en blinderen van glas met glasfilm ook op het verfraaien, beveiligen en reinigen ervan. We ontdekken al doende wat werkt, en vooral wat niet. 

Meer dan alleen ruiten tinten over ons - Glascoating Someren.jpg

Meer dan alleen ruiten tinten

Inmiddels doen we veel meer dan alleen ruiten tinten. We ontwikkelen oplossingen voor vrijwel elke ruit en ieder probleem dat zich voordoet met glas. Het is geweldig om mee te denken met klanten en antwoorden te vinden op vragen die ingewikkeld lijken, maar vrijwel altijd oplosbaar zijn. 

Natuurlijk kunnen we ervoor kiezen om aan de lopende band raamfolie te plaatsen. Dan rijden er binnen de kortste keren honderden door ons behandelde auto’s rond. Goed voor de portemonnee, zou u denken. Maar wij gaan liever voor duurzaam resultaat, met andere woorden: kwaliteit. Voor ons is werken met glas een serieuze zaak en allesbehalve wat knip- en plakwerk.

Ondanks ons succes zijn we vooral lekker gewoon gebleven. We doen alles zelf – van monteren tot demonteren, en zetten ook de koffie voor onze klanten zelf. Dat alles met een glimlach en zuidelijke gastvrijheid.

Benieuwd geworden?

Kom gerust langs, dan kunt u de sfeer en koffie zelf proeven.

Bel ons op +31 (0)495 - 697 417
Scroll naar boven