Ramen blinderen Hummer

Heeft u een Hummer en wilt u de ruiten blinderen? Dan bent u bij Glascoating Someren aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar aan ervaring en speciale glasfolie voorzien we uw wagen vakkundig van mooie getinte ramen. Kwaliteit gegarandeerd.

Uw autoruiten blinderen? Meer voordelen dan u denkt

Wist u dat het blinderen van autoruiten niet enkel mooi is, maar ook handige extra voordelen biedt? Onderstaand de belangrijkste op een rij:

  • Een mooie strakke uitstraling
  • Meer privacy
  • Minder last van (laag)hangende zon
  • Inbraakvertragend effect

Wij blinderen de autoruiten van uw Hummer

Onze specialisten weten precies hoe ze het beste de autoruiten blinderen van uw Hummer. Hierbij werken we met een speciale glasfolie in zeven verschillende tinten. U bepaalt dus zelf of u een lichte of juiste donkerdere tint wenst. Dus wilt u de ramen blinderen van uw Hummer? Dan zorgen wij voor een eindresultaat van absolute topkwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder eerdere Hummer waarvan wij de ramen geblindeerd hebben en vraag direct vrijblijvend een offerte voor uw eigen wagen aan.

Autoruiten blinderen Hummer

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons, onze projecten of onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De koffie staat voor u klaar!

Bel ons: +31 (0)495 - 697 417

Scroll naar boven