Auto pimpen met behulp van Glascoating Someren

Gaat u vaak op pad met de auto en wilt u hiermee goed voor de dag komen? Dan is uw auto pimpen een goed idee. Wij van Glascoating Someren zijn gespecialiseerd in het tinten en blinderen van autoruiten. Met onze producten zoals autoglasfolie of glaslookpanelen krijgt uw auto een stoere uitstraling en bovendien werkt het inkijkwerend: fijn voor uw privacy. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto pimpen? Wij zetten alle informatie voor u op een rij.

Auto pimpen met autoglasfolie

Autoglasfolie is dunne folie die op de ramen kan worden geplakt. Autoglasfolie heeft een zeer sterke plakkracht en wordt altijd aan de binnenkant bevestigd. Dit folie moet aan wettelijke eisen voldoen, zo moet bijvoorbeeld de lichtdoorlaatbaarheid van uw voorruit en voorste portierruiten minimaal 55% zijn. Wilt u uw auto pimpen met glasfolie, dan heeft u de keuze uit diverse soorten:

Zonwerende UV/warmtewerende autoglasfolie
Hiermee wordt u in de auto beschermd tegen de brandende zon. Dit is een getinte folie en vermindert de schittering. Ook heeft het een warmtewerende werking, waardoor er 50% van de warmte wordt tegengehouden.

Blinderende folie
Hiermee voorkomt u onder andere verkleuring van het interieur van uw auto. Door het blinderen van uw autoruiten met deze folie, houdt u UV-straling tegen en blijft uw interieur langer mooi. Bovendien kunt u zo uw auto pimpen naar een mooie stoere uitstraling.

Verduisteringsfolie
Verkrijgbaar in verschillende tinten. Zo heeft u ook de keuze uit transparante folie. Dit hindert uw zicht niet, maar voorkomt dat er iemand bij u naar binnen kan kijken.

Veiligheidsfolie
Ook wel inbraakwerende folie genoemd. Doordat deze folie uit meerdere lagen polyester bestaat, is het bijzonder stevig. Het is bijna onmogelijk om een ruit in te slaan, omdat de folie het glas bij elkaar houdt. 

Auto pimpen met glaslookpanelen

Uit stylingoogpunt kunt u ook uw auto pimpen met glaslookpanelen. Dit doen wij vooral bij bedrijfsauto’s, maar kan natuurlijk ook voor u als particulier. Hiermee geeft u uw (bedrijfs)wagen namelijk de uitstraling van een luxe multi-van. De panelen zijn bovendien mooi te combineren met geblindeerde ruiten ter hoogte van de dubbelcabine. 

Auto pimpen audi1

Waar menig bedrijf plastic glaslookpanelen plaatst, kiest Glascoating Someren voor kwaliteit. Onze panelen zijn namelijk van echt glas, minder krasgevoelig en blijven langer mooi dan standaard kunststofruiten. Aan de binnenkant monteren wij zwart folie. Dit geeft het mooiste resultaat en de conditie hiervan blijft beter dan van andere materialen. Uiteraard kunnen wij op uw verzoek wel panelen van andere materialen leveren.

Auto pimpen met behulp van Glascoating Someren? 

Behalve uw auto pimpen met glaslookpanelen of autoglasfolie kunt u bij Glascoating Someren nog veel meer laten doen. Bekijk bijvoorbeeld de mogelijkheden voor beletteringpercoat of bumperbeschermfolie.

Wanneer u besluit “ik ga mijn auto pimpen met behulp van Glascoating Someren”, dan bent u absoluut aan het juiste adres. Wij bieden ervaring, vakmanschap en een persoonlijke service. Neem snel contact op of kom eens bij ons langs. Houd er rekening mee dat wij doordeweeks vaak buiten onze eigen locatie aan het werk zijn, dus een belletje vooraf is handig. Dan staat u nooit voor een gesloten deur.

Offerte aanvragen