Vakmanschap icon USP home GlascoatingSomeren
Vakmanschap
Gemak icon USP home GlascoatingSomeren
Klaar terwijl u wacht
Eerlijkheid icon USP home GlascoatingSomeren
5 jaar garantie
Icon 5 USP home GlascoatingSomeren
Zaterdag geopend
Icon 2 USP home GlascoatingSomeren
Gratis leenauto

De hoogste kwaliteit

We komen al snel met elkaar tot de conclusie dat niet alleen glasfolie, maar alle producten die wij gebruiken moeten voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Wat ons betreft is al het materiaal waar we mee werken van de hoogst haalbare kwaliteit. Voor vakmensen - en dat zijn we - is namelijk alleen het allerbeste goed genoeg. 

We zoeken hierom continu naar innovatieve, betere oplossingen en zetten hierbij al onze kennis en ambitie in. Eigenlijk willen we gewoon de beste zijn, en blijven. Langzaamaan breiden we onze service uit en specialiseren ons naast het tinten en blinderen van glas met glasfilm ook op het verfraaien, beveiligen en reinigen ervan. We ontdekken al doende wat werkt, en vooral wat niet. 

Meer dan alleen ruiten tinten

Inmiddels doen we veel meer dan alleen ruiten tinten. We ontwikkelen oplossingen voor vrijwel elke ruit en ieder probleem dat zich voordoet met glas. Het is geweldig om mee te denken met klanten en antwoorden te vinden op vragen die ingewikkeld lijken, maar vrijwel altijd oplosbaar zijn. 

Natuurlijk kunnen we ervoor kiezen om aan de lopende band raamfolie te plaatsen. Dan rijden er binnen de kortste keren honderden door ons behandelde auto’s rond. Goed voor de portemonnee, zou u denken. Maar wij gaan liever voor duurzaam resultaat, met andere woorden: kwaliteit. Voor ons is werken met glas een serieuze zaak en allesbehalve wat knip- en plakwerk.

Ondanks ons succes zijn we vooral lekker gewoon gebleven. We doen alles zelf – van monteren tot demonteren, en zetten ook de koffie voor onze klanten zelf. Dat alles met een glimlach en zuidelijke gastvrijheid.

Achtergrond benieuw geworden glascoating someren

Benieuwd geworden?

Kom gerust langs, dan kunt u de sfeer en koffie zelf proeven.