Glascoating Someren Thema1 Header

Ramen tinten op een ander niveau

Icon plaatsingoplocatie USP zakelijk GlascoatingSomeren
Plaatsing op locatie
Icon kortelijnen USP zakelijk GlascoatingSomeren
Korte lijnen
Eerlijkheid icon USP home GlascoatingSomeren
20 jaar ervaring

Ramen tinten

Achtergrond ons werk glascoating someren

Bij Glascoating Someren draait het om glas. Door jarenlange ervaring biedt dit bedrijf niet alleen goede service en actuele kennis rond alles wat met autoruiten, bedrijfswagens en – panden te maken heeft, maar ontwikkelt het ook innovatieve oplossingen en producten voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Glasfolie en coating, glascleaner en percoat, belettering en bumperbescherming. Ze doen het allemaal. Want hinder tijdens werken of autorijden is wat dit bedrijf betreft een absolute no-go.

Autoruiten tinten: wat mag wel, en wat niet?

“Dat mag toch helemaal niet?” Een veelgehoorde reactie op mensen die hun autoruiten willen of hebben laten tinten. Nu zijn er inderdaad een aantal regels waar we ons aan moeten houden bij het tinten van autoruiten, maar wees gerust: er blijven meer dan genoeg fraaie opties over. Glascoating Someren weet er alles van en legt uit hoe autobezitters het beste hun glas kunnen laten tinten, zonder de hierbij geldende wetgeving in de weg te zitten.

Hoe beschadigingen aan de bumper te voorkomen

Het is in luttele seconden gebeurd: de kinderen slepen hun voeten – inclusief afgevende schoenzolen - over de dorpels. De kinderwagen rijdt tegen de bumper aan. Het winkelwagentje knalt er bij het inladen van de boodschappen tegenaan. Het levert naast frustratie vooral veel hoge reparatiekosten op. Glascoating Someren heeft een unieke oplossing waarmee de kostbare reparaties van dit soort bumperongelukjes voorkomen kunnen worden.

Neem contact op!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak? Vul het formulier in, of bel direct naar +31 (0)495 - 697 417. We komen snel bij u terug!

Screenshot 2023 10 19 155613
"Glascoating Someren levert en monteert de glaslookpanelen, indien mogelijk, bij u op locatie."
Screenshot 2023 10 19 155613
"Wij houden onze kennis van geldende meetcriteria continu up-to-date en geven enkel en alleen eerlijk en onderbouwd advies."
Screenshot 2023 10 19 155613
"Voorkomen is altijd beter dan repareren."
Glascoating Someren Thema1 Sfeer

Glas op maat is handwerk. Wij snijden glas zelf op iedere gewenste maat en vorm. Alle ruiten kunnen zowel gelaagd of gehard, helder of getint worden gemaakt.

Glaslookpanelen: duurzaam glas voor de bedrijfsauto

U kent ze wel: nepramen in de bedrijfsauto, gemaakt van polyester of aluminium. Zo op het eerste oog lijkt er niks mis mee, maar schijn bedriegt. Want alhoewel directe inkijk van buiten voorkomen wordt, beschadigen de kunststofpanelen al snel. En dat ontsiert de bedrijfsauto. Glascoating Someren heeft dé oplossing: glaslookpanelen.

Glascoating Someren Thema1 Themafoto2

Nooit meer last van dat spikkeltjesrandje in het autoraam

Veel mensen storen zich eraan en slechts weinigen weten waar ze voor dienen: de donkere spikkeltjes in de rand van de autoruit. Deze puntjes bestaan niet uit glas, maar uit keramiek of teflon en worden ook wel dot- of puntmatrix genoemd. Ze vormen voor veel autobezitters een esthetisch en praktisch probleem. Eigenlijk is de spikkelrand niet meer dan het resultaat van een bepaald productieproces van het glas. Wist u dat Glascoating Someren de hinder van ‘de zwarte puntjes’ kan wegnemen?

Cleaner van Glascoating Someren: het best bewaarde schoonmaakgeheim

Nog steeds dat super poetsmiddel niet gevonden? Dan kent u de cleaner van Glascoating Someren nog niet. Dit krachtige reinigingsmiddel gaat met hele dozen de deur uit. Klanten komen er speciaal voor langs. We horen u denken: “Ja ja, weer zo’n valse belofte.” Alhoewel wij weten hoeveel loze woorden en beloften er op de markt zijn, blijven wij achter onze propositie staan: deze cleaner maakt écht zuiver schoon.

Glas-op-maat

Nieuw glas nodig en helemaal klaar met de dure glasindustrie, megalange wachttijden en uit de productie gehaalde ramen? Glas op maat is hét antwoord voor ieder bedrijf met deze frustraties.  Want glas dat niet meer te krijgen is, een machinebouwer die is gestopt, iets ophalen andere de kant van het land: daar bent u wel klaar mee.

Neem contact op!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak? Vul het formulier in, of bel direct naar +31 (0)495 - 697 417. We komen snel bij u terug!

Icon 5sterren referenties home GlascoatingSomeren

Ramen zien er netjes uit kon er op wachten tot hij klaar was en alles volgens afspraak nagekomen. Top bedrijf.

Frans van Bijsterveld

Icon 5sterren referenties home GlascoatingSomeren

In april 2016 heb ik de achterruiten van mijn hotrod laten blinderen en anderhalf jaar later zit het er nog steeds perfect op, geen bubbels, geen randen, ook niet bij de achterruit verwarming. Alsof het zo uit de fabriek komt, PERFECT WERK GELEVERD!

Niels Cup

Icon 4sterren referenties home GlascoatingSomeren

Vakkundig personeel die graag een praatje maken. Koffie staat ook altijd klaar. Zeer tevreden altijd

Kris Verberne