Autoruiten blinderen door de expert

Er zijn een honderd- en één redenen waarom men kiest voor autoruiten blinderen. Het komt de stijl van de auto ten goede, de privacy van alle inzittenden, en de bestuurder kan met een donkere auto de omgeving beter zien. Autoruiten blinderen is zelfs een middel om vormen van huidkanker tegen te gaan: als er minder zonlicht de auto binnenkomt, is er ook minder schadelijke Uv-straling. In Anglo-Amerikaanse landen is men zich al zeer bewust van de voordelen die een glascoating biedt, zoals gezaghebbende autotesters Car and Driver laten zien. Zelfs in Nederland, het land van de open gordijnen, begint men meer en meer de voordelen van getinte ruiten in te zien. Maar daarmee is nog niet alles gezegd, want een glascoating aanbrengen blijft toch een delicate zaak.

Autoruiten blinderen vereist vakmanschap

Zoals met elke groeiende markt voor technische ingrepen, is een goed getinte raam geen vanzelfsprekendheid. De ogenschijnlijk (en bedrieglijk!) simpele ingreep verleidt velen ertoe zelf te gaan klussen aan de autoruit, vaak met teleurstellende uitkomst. Of nog erger: auto-desperado’s overspoelen de markt met kleine prijsjes, maar hun gebrek aan kennis laat grote schade achter – letterlijk, of in legale zin. Want ook de wet verdient aandacht in dit vakgebied: niet elke vorm en hoeveelheid van tint is toegestaan in Nederland. Voor wie wil dat zijn of haar op een degelijke manier, rest zoals vaak maar één optie: een duurzame tint komt alleen uit de handen van een vakman. Dat is precies waar Glascoating Someren voor staat: jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en de beste technieken. Someren weet hoe, wanneer, waar en waarom de kenners autoruiten blinderen.

Wij laten u niet te lang wachten: met een kopje koffie kunt u wachten terwijl wij uw autoruiten blinderen.

Autoruiten blinderen op ongeëvenaard niveau

Die jarenlange ervaring uit zich op vele verschillende manieren, maar de belangrijkste verworvenheid heet glasfolie. Door de jaren heen hebben we vele vormen van blindering uit kunnen proberen, en stuk voor stuk legden ze het af tegen onze favoriete methode. We leggen deze folie zorgvuldig over uw ramen, tot op de millimeter uitgemeten, zodat er geen enkel vouwtje of bubbeltje ontstaat – de folie smelt haast samen met de ruit. Wij gebruiken daarnaast een zeer hoge kwaliteit glasfilm, van Llumar en Suntek, die over een speciale hardcoat beschikt. In de praktijk betekent dat dat zelfs de meest baldadige kinderen nog geen krasje in de coat kunnen krijgen. We zijn ons er ook sterk van bewust dat de ene tint de andere niet is: daarom kunt u bij ons kiezen uit zeven verschillende tinten, elk met hun eigen sterkte. Wij staan uw wensen bij met raad en daad: u kunt er dus vanuit gaan dat u onze garage verlaat met de best mogelijke glascoating voor u.

Autoruiten blinderen glascoating mini

Autoruiten blinderen met uitstekende service

Het vakmanschap op zich spreekt natuurlijk al voor zichzelf. Maar bij een bedrijf dat zichzelf respecteert, hoort bij kwaliteit in product ook een kwaliteit in service. Daarom laten we u niet te lang wachten: onze service is klaar terwijl u wacht, we serveren u een goede bak koffie tijdens de pauze. Of als u een drukke dag heeft, hebben we zelfs leenauto’s zodat u geen minuut hoeft te verliezen. Ten slotte heeft onze glascoating een garantie van vijf jaar. Schroom niet om contact op te nemen als u nog vragen heeft. Alles zodat u er gerust op kan zijn: niemand is beter dan Someren als het gaat om autoruiten blinderen.

Bent u benieuwd welke klanten u voorgingen? Bekijk dan zeker onze projecten!

Offerte aanvragen