Glascoating: uw auto beschermd met autoglasfolie

Wilt u uw auto voor langere tijd beschermen tegen weersinvloeden? Kies dan voor glascoating met glasfolie. Vanwege de hoge kwaliteit en het feit dat deze specialistische manier van werken een mooi resultaat opleveren, zijn wij sinds 2003 volledig toegespitst op het netjes verwerken van glasfilm voor de auto.

Deskundigheid en jarenlange ervaring

Wij hebben de deskundigheid en jarenlange ervaring met glascoating. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het blinderen en tinten van autoruiten. Zowel voor uw veiligheid, maar ook om de uitstraling van uw auto te vergroten. We hebben diverse tinten glascoating met de hoogste kwaliteit en de beste eigenschappen. Zo kunnen wij uw auto voorzien van mooie en perfect getinte ruiten.

De voordelen van glascoating

Er zitten veel voordelen aan het blinderen van uw autoruiten. Daarom zijn wij al jarenlang de specialist in het aanbrengen van glascoating als blindering voor uw ruiten. Een aantal voordelen zijn bijvoorbeeld:

  • De temperatuur in uw auto is lager als de gehele zon op uw auto schijnt. Zo blijft bovendien uw interieur mooier en verkleurt het minder snel
  • Getinte ramen werken zonwerend. Zo hebben zowel de bestuurder als passagiers minder last van de zon
  • Van buitenaf kunnen mensen minder goed zien wat voor spullen er in uw auto liggen. Dit biedt meer privacy en kan inbraak voorkomen.
  • Raakt u helaas betrokken bij een ongeval waarbij uw autoruiten kapot knallen? Dan blijven de stukjes glas zoveel mogelijk in de autoglasfolie plakken. Dit is een stuk veiliger dan als stukjes glas in het rond vliegen.
  • Uw autoruiten beslaan minder snel door warmte-absorptiewaarde van de autoglasfolie
  • U geeft een stoere en moderne uitstraling aan uw auto

Glascoating: welke soorten zijn er?

Wilt u glascoating voor uw auto, dan heeft u de keuze uit verschillende soorten:

Zonwerende coating
Een zonwerende coating bestaat uit een zeer dun laagje metaal dat infraroodstraling reflecteert.

Ontspiegelende coating
Spiegeling wordt veroorzaakt door de terugkaatsing van licht. Met glascoating kan het glas worden ontspiegeld met een materiaal dat beschikt over een brekingsindex tussen die van lucht en glas. Zo wordt het licht een beetje bijgebogen zodat het niet wordt teruggekaatst, maar door het glas gaat.

Blinderen met glasfilm producten ramen blinderen glascoating someren

Antibacteriële coating
Zilver heeft van nature een antibacteriële werking. Micro-organismen (zowel bacteriën als schimmels) voelen zich niet prettig bij het materiaal en vertrekken. Een antibacteriële glascoating bestaat dan ook uit zilverionen.

Zelfreinigende coating
De werking van zelfreinigend glas is gebaseerd op het fotokatalytisch proces: onder invloed van UV-straling wordt organisch vuil afgebroken en door de regen die erop valt weggespoeld.

Glascoating voor uw auto bij Glascoating Someren

Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve en betere oplossingen om uw auto op de beste manier van glascoating te voorzien. We adviseren, maar leren ook nog steeds. Graag gaan we persoonlijk met u in gesprek over wat uw wensen precies zijn.

Bent u geïnteresseerd in glascoating om uw autoruiten te blinderen en/of te tinten? Dan kunt u altijd terecht bij Glascoating Someren. Zie voor alle contactmogelijkheden onze contactpagina. Wilt u langskomen? Leuk! Bel dan wel even, zodat u niet voor een dichte deur staat.

Behalve glascoating kunt u bij ons ook terecht voor onder andere glaslookpanelenbumperbeschermfoliebelettering en glascleaner

Offerte aanvragen