Vakmanschap icon USP home GlascoatingSomeren
Vakmanschap
Gemak icon USP home GlascoatingSomeren
Klaar terwijl u wacht
Eerlijkheid icon USP home GlascoatingSomeren
5 jaar garantie
Icon 5 USP home GlascoatingSomeren
Zaterdag geopend
Icon 2 USP home GlascoatingSomeren
Gratis leenauto

Autoruiten tinten: wat mag wel, en wat niet?

20-08-2019
Glascoating+someren thema1 blog1foto1

“Dat mag toch helemaal niet?” Een veelgehoorde reactie op mensen die hun autoruiten willen of hebben laten tinten. Nu zijn er inderdaad een aantal regels waar we ons aan moeten houden bij het tinten van autoruiten, maar wees gerust: er blijven meer dan genoeg fraaie opties over. Glascoating Someren weet er alles van en legt uit hoe autobezitters het beste hun glas kunnen laten tinten, zonder de hierbij geldende wetgeving in de weg te zitten. 

“Een effectieve oplossing voor allerhande problemen”

Het is niet voor niks dat de overheid heeft nagedacht over het tinten van autoruiten. Het aanbrengen van folie of coating is namelijk voor veel autobezitters een effectieve oplossing voor allerhande problemen. Problemen variërend van inkijk en te weinig privacy tot hinder van warmte, zonlicht en uv-straling. Des te meer vinden wij het zonde als deze oplossing - toevallig onze specialisatie - onbereikbaar blijft door misverstanden.

Schakel de hulp in van Glascoating Someren ▸

Glascoating Someren Thema1 Blog1Foto2

“En meneer Agent dan?”

Geen zorgen over meneer Agent. De Nederlandse politie heeft een meter ontwikkeld waarmee gepolst kan worden of er getint glas in uw particuliere of bedrijfsauto zit. Wij zorgen ervoor dat die meter nooit aangeeft dat uw ruit te veel getint is. Met andere woorden: wij houden ons aan de voorgeschreven minimale 55% lichtdoorlaatbaarheid. Dat rijdt wel zo gerust.

“Transparant advies”

Wij houden onze kennis van geldende meetcriteria continu up-to-date en geven enkel en alleen eerlijk en onderbouwd advies. En we gaan natuurlijk bij iedere vraag voor de hoogst haalbare kwaliteit en service. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat Glascoating Someren er alles over vertellen, maar wees gewaarschuwd: er mag meer dan u denkt. 

Schakel de hulp in van Glascoating Someren ▸

Dit artikel delen: