Vakmanschap icon USP home GlascoatingSomeren
Vakmanschap
Gemak icon USP home GlascoatingSomeren
Klaar terwijl u wacht
Eerlijkheid icon USP home GlascoatingSomeren
5 jaar garantie
Icon 5 USP home GlascoatingSomeren
Zaterdag geopend
Icon 2 USP home GlascoatingSomeren
Gratis leenauto

Bijzondere projecten

29-09-2020
Someren Blog1Foto1

Bij Glascoating Someren tinten en blinderen we de ruiten van allerlei auto’s. Van Kia’s en Peugeots tot Audi’s en BMW’s. Stuk voor stuk mooie auto’s waar we met veel plezier aan werken. Sterker nog, we doen niets liever. Maar soms komt er iets bijzonders voorbij. En ook daar worden we blij van.

Aston Martin en Rolls Royce

Pasgeleden kwamen er, kort na elkaar, aanvragen binnen voor het tinten van een Aston Martin en een Rolls Roys. Niet de minste merken dus. Nu zijn we wel gewend om aan mooie auto’s te werken en dit met de hoogst mogelijke precisie te doen, maar een Aston Martin en Rolls Roys brengen toch een extra dimensie met zich mee. Ze zijn zoveel waard, dat het behalve tof ook wel spannend is om eraan te werken. Natuurlijk laat ons vakmanschap en onze ervaring ons ook bij dit soort opdrachten niet in de steek. Uiteindelijk was het vooral achteraf ontzettend gaaf om van het eindresultaat te genieten. Want wat ziet het er gaaf uit zeg, zo’n prachtige auto, uitgevoerd met chique autoglasfolie!

Ook veiligheid is een reden om bij Glascoating Someren aan te kloppen.

Mercedes blinderen voor veiligheid

We worden overigens niet alleen gevraagd om autoruiten te tinten om deze mooier te maken. Ook veiligheid is een reden om bij Glascoating Someren aan te kloppen. Zo mochten we al eens een Mercedes voorzien van blinderende autoglasfolie. Deze folie is zo donker dat je van buiten de auto niet kunt zien wie er in de auto zit. Andersom kan de persoon in de auto nog wel naar buiten kijken. U zou hiervoor kunnen kiezen om privacy-redenen, maar in dit geval ging het voornamelijk om veiligheid. Rechters in een belangrijke rechtszaak moesten voor hun eigen veiligheid undercover naar de rechtszaal vervoerd worden. Onze autoglasfolie zorgde daarvoor.

Someren Blog1Foto2

Bijzondere voertuigen en meer

Naast bijzondere auto’s en auto’s met een bijzonder doel, komen we ook andere bijzondere voertuigen tegen. Een ME-bus bijvoorbeeld, een speedboot en zelfs een kraan. Maar het gaat niet eens om voertuigen alleen. Laatst mochten we ons melden bij de zwaarbewaakte gevangenis in Breda. Als bezoeker, gelukkig. De vraag was of we er getint glas wilden aanbrengen. Dit speelt binnen de gevangenis een grote rol in veiligheid. Het was een leuke klus om te doen en een bijzondere ervaring om daar eens binnen te lopen. Maar we vonden het natuurlijk ook weer erg fijn dat we aan het eind van de dag weer naar huis mochten!

Cadeautje

Opdrachten als deze zijn natuurlijk superleuk om te doen. Het komt niet iedere dag voor dat je aan dit soort bijzondere objecten werkt en als je dat dan mag doen, voelt dat als een cadeautje. Maar zo is dat bij iedere mooie auto eigenlijk. We houden gewoon van ons vak. Dingen mooier en klanten blij maken. Dat is gewoon fantastisch.

Dit artikel delen: