Vakmanschap icon USP home GlascoatingSomeren
Vakmanschap
Gemak icon USP home GlascoatingSomeren
Klaar terwijl u wacht
Eerlijkheid icon USP home GlascoatingSomeren
5 jaar garantie
Icon 5 USP home GlascoatingSomeren
Zaterdag geopend
Icon 2 USP home GlascoatingSomeren
Gratis leenauto

Cleaner van Glascoating Someren

31-03-2020
Krachtige glasreiniger producten glascleaner glascoating someren

Nog steeds dat super poetsmiddel niet gevonden? Dan kent u de cleaner van Glascoating Someren nog niet. Dit krachtige reinigingsmiddel gaat met hele dozen de deur uit. Klanten komen er speciaal voor langs. We horen u denken: “Ja ja, weer zo’n valse belofte.” Alhoewel wij weten hoeveel loze woorden en beloften er op de markt zijn, blijven wij achter onze propositie staan: deze cleaner maakt écht zuiver schoon.

“Niks wazigs aan”

Glas en andere gladde oppervlakken worden gemakkelijk vuil en zijn daarentegen helaas lastig om goed schoon te krijgen, laat staan te houden. De meeste auto’s, spiegels en bekleding zitten al snel onder de vlekken, aanslag en insectenresten. En wie morst er nooit drank of eten? Juist, dat dachten we al. Onze glascleaner is een handig hulpmiddel voor het onderhoud van interieur en exterieur van auto’s en het dagelijks huishouden binnenshuis.

“Schoon zonder schade”

De cleaner is dus ideaal voor het verwijderen van kleine vlekken in (auto)bekleding, op glas, lak en andere gladde oppervlakken zoals tegels en spiegels. Maar is het ook veilig? Ja. De cleaner bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor glas(film) of ander materiaal en is vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten. Omdat het een stevige foam is, laat de glascleaner nergens strepen of een vette waas achter. Een prettig idee om geen troep, maar duurzaam materiaal te gebruiken.

Schakel de hulp in van Glascoating Someren ▸

Glascoating Someren Thema1 Blog5Foto2

“Het best bewaarde schoonmaakgeheim”

Onze glascleaner is een krachtig reinigingsmiddel dat voor heel veel verschillende toepassingen geschikt is: autoruiten, -dashboard, -bekleding en -lak, spiegels, tegels en andere gladde oppervlakken binnenshuis. Geen wonder dat zoveel mensen dit reinigingsmiddel bij ons (blijven) aanschaffen. We noemen het dan ook het wonder in een flesje. Benieuwd geworden? Bestel de glascleaner vandaag nog. Psst: als u bij ons uw autoruiten laat tinten, krijgt u van ons een flesje wondermiddel cadeau.

Schakel de hulp in van Glascoating Someren ▸

Dit artikel delen: