Vakmanschap icon USP home GlascoatingSomeren
Vakmanschap
Gemak icon USP home GlascoatingSomeren
Klaar terwijl u wacht
Eerlijkheid icon USP home GlascoatingSomeren
5 jaar garantie
Icon 5 USP home GlascoatingSomeren
Zaterdag geopend
Icon 2 USP home GlascoatingSomeren
Gratis leenauto

Glas-op-maat

28-04-2022
Glascoating+someren thema1 blog6foto1

Nieuw glas nodig en helemaal klaar met de dure glasindustrie, megalange wachttijden en uit de productie gehaalde ramen? Glas op maat is hét antwoord voor ieder bedrijf met deze frustraties.  Want glas dat niet meer te krijgen is, een machinebouwer die is gestopt, iets ophalen andere de kant van het land: daar bent u wel klaar mee.

“Tot op de millimeter nauwkeurig”

Exact op maat gesneden en veilig glas en toch snel geleverd. Dat is precies waar wij met glas op maat voor staan. Wij weten namelijk hoe tijd- en geldrovend de zoektocht naar nieuw glas voor uw vrachtwagen, machine of agrarisch voertuig kan zijn. Met glas op maat ontnemen wij u de frustraties en zorgen en leveren een uiterst vakkundige oplossing.

Schakel de hulp in van Glascoating Someren ▸

Glascoating+someren thema1 blog6foto2

“Er hoeven geen dure machines voor aan”

Glas op maat is een vak apart. Voor Glascoating Someren is het geen lopende band werk, maar een specialisme. Service op maat waar geen dure machines voor hoeven worden aangezet. Nooit meer wachten op een massaproductie dus. Glas op maat is mogelijk voor machines, tractoren en andere industriële en agrarische voertuigen.

“Ambachtelijk handwerk”

Glas op maat is handwerk. Wij snijden glas zelf op iedere gewenste maat en vorm. Alle ruiten kunnen zowel gelaagd of gehard, helder of getint worden gemaakt. Van frasebanken tot vrachtverkeer: wij brengen veiligheidsglas aan om glasbreuk te voorkomen. De veiligheid van de operators die erachter werken staat voorop. Wilt u een losse ruit op maat geleverd, of heeft u de gehele montage nodig? Glascoating Someren is u graag van dienst.

Schakel de hulp in van Glascoating Someren ▸

Dit artikel delen: