Vakmanschap icon USP home GlascoatingSomeren
Vakmanschap
Gemak icon USP home GlascoatingSomeren
Klaar terwijl u wacht
Eerlijkheid icon USP home GlascoatingSomeren
5 jaar garantie
Icon 5 USP home GlascoatingSomeren
Zaterdag geopend
Icon 2 USP home GlascoatingSomeren
Gratis leenauto

Glaslookpanelen: duurzaam glas voor de bedrijfsauto

10-12-2019
Glascoating+someren thema1 blog3foto1

U kent ze wel: nepramen in de bedrijfsauto, gemaakt van polyester of aluminium. Zo op het eerste oog lijkt er niks mis mee, maar schijn bedriegt. De kunststofpanelen beschadigen namelijk al snel. En dat ontsiert de bedrijfsauto. Glascoating Someren heeft dé oplossing: glaslookpanelen.

“De bedrijfsauto is het visitekaartje van het bedrijf”

In tegenstelling tot nepramen of nepruiten zijn glaslookpanelen échte ramen. Ze kunnen op iedere bedrijfsauto worden gemonteerd. Glaslookpanelen zijn een stuk minder krasgevoelig dan kunststof ramen, en omdat wij ze voorzien van een mooie, zwarte folie hebben ze bovendien een glanzende en strakke uitstraling. Met de panelen creëren wij de finishing touch van uw wagen. Mooi en duurzaam. En aangezien de bedrijfsauto het visitekaartje van het bedrijf is, wilt u die investering waarschijnlijk graag doen.

Schakel de hulp in van Glascoating Someren ▸

Glascoating Someren Thema1 Blog3Foto2

“Geen hobbels en bobbels, wel een strak resultaat”

Nepramen van kunststof zien er in het begin weliswaar aardig uit, maar hebben een ongunstig effect op de uitstraling van de bedrijfswagen. Polyester- of aluminiumramen zijn namelijk erg vatbaar voor krassen en andere beschadigingen. Ze worden na verloop van tijd lelijk, gaan golven en bollen. En een keer door de wasstraat en u weet niet wat u ziet. Zonde wat ons betreft.

“Rijden met allure”

Glascoating Someren levert en monteert de glaslookpanelen, indien mogelijk, bij u op locatie (zakelijk). We kunnen desgewenst ook een dodehoekruit in de carrosserie  monteren, en het plaatsen van de glaslookpanelen combineren met het tinten van de autoruiten. Geen ingewikkeld gedoe met naar de garage brengen; uw werkvloer is onze werkplaats. Gunt u de bestuurder(s) van uw bedrijfsauto ook wat meer allure? Neem contact op en bespreek uw wensen en vragen met ons.

Schakel de hulp in van Glascoating Someren ▸

Dit artikel delen: