Vakmanschap icon USP home GlascoatingSomeren
Vakmanschap
Gemak icon USP home GlascoatingSomeren
Klaar terwijl u wacht
Eerlijkheid icon USP home GlascoatingSomeren
5 jaar garantie
Icon 5 USP home GlascoatingSomeren
Zaterdag geopend
Icon 2 USP home GlascoatingSomeren
Gratis leenauto

Hoe beschadigingen aan de bumper te voorkomen

15-10-2019
Glascoating+someren thema1 blog2foto1 censor

Het is in luttele seconden gebeurd: de kinderen slepen hun voeten – inclusief afgevende schoenzolen - over de dorpels. De kinderwagen rijdt tegen de bumper aan. Het winkelwagentje knalt er bij het inladen van de boodschappen tegenaan. Het levert naast frustratie vooral veel hoge reparatiekosten op. Glascoating Someren heeft een unieke oplossing waarmee de kostbare reparaties van dit soort bumperongelukjes voorkomen kunnen worden.

Schakel de hulp in van Glascoating Someren ▸

Glascoating Someren Thema1 Blog2Foto2

“Voorkomen is altijd beter dan repareren”

Een preventieve oplossing? Jazeker. Want voorkomen is altijd beter dan genezen. Of repareren, in dit geval. Glascoating Someren heeft ter voorkoming van de bumperschade een speciale, transparante folie in huis. De doorzichtige beschermfolie beschermt autobumpers tegen parkeermissers, losgeslagen karretjes en omvallende (brom)fietsen. En het beste van alles is dat de folie zo goed als onzichtbaar op de bumper zit. Dat is omdat wij zo verschrikkelijk professioneel en netjes werken.

“Een fraai staaltje bescherming”

Het laten aanbrengen van bumperfolie is misschien wel (een van) de beste investering die u in de auto kunt doen. Het levert een forse besparing op reparatiekosten op; en dat is merkbaar in de portemonnee. En bovendien bespaart de folie u de nodige frustratie in de toekomst. Daar worden wij blij van. U toch ook? Beschermt u de auto ook graag tegen bumperschade? Neem contact op met Glascoating Someren, dan gaan we direct aan de slag.

Schakel de hulp in van Glascoating Someren ▸

Dit artikel delen: