Vakmanschap icon USP home GlascoatingSomeren
Vakmanschap
Gemak icon USP home GlascoatingSomeren
Klaar terwijl u wacht
Eerlijkheid icon USP home GlascoatingSomeren
5 jaar garantie
Icon 5 USP home GlascoatingSomeren
Zaterdag geopend
Icon 2 USP home GlascoatingSomeren
Gratis leenauto

Keuzes in glascoating auto

05-01-2021
Achtergrond ons werk glascoating someren

‘Doe maar een tintje.’ Met dat verzoek komt bijna niemand onze shop binnen. Er zijn natuurlijk altijd wensen en iedereen wil graag het mooiste en beste resultaat. Wij ook. Zie ons maar als de Royal Club van glascoating. We plaatsen niet zomaar een coating of paneel, nee, we gaan alleen voor het beste van het beste.

Keuze uit 7 tinten

Bij Glascoating Someren hebben we na jarenlange ervaring uit een selectie van de beste autoglasfolies een doorlopende lijn van 7 tinten samengesteld. Met antraciet als basiskleur lopen de tinten uiteen van heel licht naar extreem donker privacyglass. Met deze tinten kunnen we iedere auto, van elk merk, van een mooie en passende glascoating voorzien.

Van fabriek

Bij de samenstelling van de serie tinten hebben we rekening gehouden met de tinten die automerken van fabriek af aanbieden. Zo valt het niet op dat een coating achteraf is aangebracht. Onze dotmatrixbehandeling zorgt voor de finishing touch. Deze techniek hebben we zelf ontwikkeld om de randen van de glasfolie netjes weg te werken. U ziet niet meer dat de ruit beplakt is. De coating lijkt in het glas verwerkt te zijn.

Wat mooi is, moet mooi blijven

Dankzij de hoge kwaliteit folie die we gebruiken, blijft het perfecte resultaat behouden. U heeft er geen onderhoud aan. Natuurlijk wilt u uw ramen mooi houden en goed reinigen. Daarom geven we u onze speciale glascleaner mee. Deze spuitbus gaat jarenlang mee en houdt uw folie in optimale conditie.

Krachtige glasreiniger producten glascleaner glascoating someren

Welke tint kiest u?

Maar voordat het zover is, moet u nog een keuze maken: welke tint kies ik? Dat is vanaf een display nog knap lastig te bepalen. Bij Glascoating Someren adviseren we u graag over de tint die het beste bij uw wensen en uw auto past. We kennen alle fabriekstinten, dus kunnen die perfect nabootsen. Maar wellicht wilt u gewoon een lichte gloed voor een betere look, zonder dat het teveel opvalt? Of misschien mag het wat donkerder, omdat u de inhoud van uw klusbus aan het zicht wilt onttrekken, zonder dat u het uitzicht vanuit uw binnenspiegel verliest. Alles is mogelijk. Wij adviseren u over de beste optie voor u.

Wettelijke vereisten

‘Alles is mogelijk’ geldt natuurlijk wel binnen de wettelijke kaders. Zo moeten de voorruit en voorste portierramen een minimale lichtdoorlatendheid hebben van 55%. Hier houden we vanzelfsprekend altijd rekening mee. Glas heeft van zichzelf altijd al een tintje, dus alleen de lichtste autoglasfolie is voorin toegestaan. Verder naar achteren in de auto heeft u zo goed als vrij spel.

Dit artikel delen: