Vakmanschap icon USP home GlascoatingSomeren
Vakmanschap
Gemak icon USP home GlascoatingSomeren
Klaar terwijl u wacht
Eerlijkheid icon USP home GlascoatingSomeren
5 jaar garantie
Icon 5 USP home GlascoatingSomeren
Zaterdag geopend
Icon 2 USP home GlascoatingSomeren
Gratis leenauto

Nooit meer last van dat randje in het autoraam

04-02-2020
Glascoating+someren thema1 blog4foto2

Veel mensen storen zich eraan en slechts weinigen weten waar ze voor dienen: de donkere spikkeltjes in de rand van de autoruit. Deze puntjes bestaan niet uit glas, maar uit keramiek of teflon en worden ook wel dot- of puntmatrix genoemd. Ze vormen voor veel autobezitters een esthetisch en praktisch probleem. Eigenlijk is de spikkelrand niet meer dan het resultaat van een bepaald productieproces van het glas. Wist u dat Glascoating Someren de hinder van ‘de zwarte puntjes’ kan wegnemen?

“Innovatieve oplossing, duurzaam resultaat”

Die spikkelranden in het glas kunnen erg storend zijn. Dat weten we omdat wij al jaren in, aan en met auto’s werken. Maar wij horen autobezitters liever niet klagen, dus ook voor dit probleem zochten wij naar een oplossing. En die vonden we in speciale techniek. Zelf gemaakt. Voor iedereen die de spikkelranden liever ziet verdwijnen, kan Glascoating Someren met gebruik van de techniek een uiterst effectieve behandeling bieden. Een behandeling die innovatief is en een fraai en duurzaam resultaat geeft.

Schakel de hulp in van Glascoating Someren ▸

Wegwerken dotmatrix producten wegwerken dotmatrix glascoating someren

“Onaangetast glas en toch zichtbaar resultaat”

Nee, u ziet er niks van. Geen bobbeltjes, plekjes of lelijke randjes. Wij kunnen de dotmatrix minimaliseren zonder het glas aan te tasten. Er gebeurt niks met het glas. We doen alles veilig en deskundig. Dat betekent dat we enkel werken met kwalitatief hoogstaand materiaal en ervaren en gedreven medewerkers. Hierdoor is onze dotmatrixbehandeling gemakkelijk, stijlvol en snel.

“Zien is geloven”

We doen bij iedere auto ons best, maar 100% garantie op het eindresultaat is lastig. Bij het behandelen van de dotmatrix hebben we te maken met een moeilijkheidsgraad: de afhankelijkheid van het type en merk auto. Maar wat we wel beloven is dat de behandeling altijd een verbetering geeft. Wilt u ook van die storende spikkelrand af? Neem gerust contact op om met Glascoating Someren om te onderzoeken wat deze behandeling voor uw auto én rijplezier kan doen.

Schakel de hulp in van Glascoating Someren ▸

Dit artikel delen: