Ramen blinderen Jeep

Veel mensen laten hun autoruiten blinderen omdat het er strak uitziet. Maar er zijn meer voordelen wat het aantrekkelijk maakt. Wist u bijvoorbeeld dat dit uw privacy verhoogt en de inbraak gevoeligheid verlaagt? Redenen genoeg dus om de ruiten van uw Jeep te laten blinderen.

Autoruiten blinderen

De autoruiten blinderen van uw Jeep is een nauwkeurige klus. U wilt tenslotte geen bubbels of vouwen in de folie. Daarom gaan we met precisie te werk en zorgen we dat de raamfolie naadloos wordt aangebracht. Hierbij brengen we de krasvaste folie aan de binnenzijde van de auto aan zodat de kans op beschadiging minimaal is en u hier lang plezier van heeft.

Ramen blinderen van uw Jeep? Vind de juiste tint

Wilt u weten welke tint het beste bij uw Jeep past? Test het dan met onze tinttool. Hiermee ziet u direct wat het effect in de praktijk wordt waardoor u de beste keuze maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden om de ruiten van uw Jeep te blinderen? Bekijk hieronder eerdere Jeeps waarvan wij de ramen geblindeerd hebben en vraag direct vrijblijvend een offerte voor uw eigen wagen aan.

Jeep ramen blinderen projecten glascoating someren

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons, onze projecten of onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De koffie staat voor u klaar!

Bel ons: +31 (0)495 - 697 417