Raamfolie auto laat u plakken bij Glascoating Someren

Wist u dat raamfolie auto vele voordelen kent? Zo is autoraamfolie blinderend, wat zorgt voor warmte reducering. Maar daarnaast zijn er nog meer pluspunten. Bij Glascoating Someren draait alles om glas. We leggen u daarom ook graag uit waarom raamfolie auto dé oplossing voor u is!

Raamfolie auto: wat is het?

Het autoraamfolie van Glascoating Someren is een speciaal folie genaamd glasfilm. Dit heeft een warmte-, inkijk-, zon- en uv-werende functie. Dit folie wordt aan de binnenkant van de ramen aangebracht en zorgt er dus voor dat er niet in de auto gekeken kan worden én dat de warmte buiten blijft. Doordat er ‘gemetalliseerde moleculen’ gebruikt zijn in glasfolie, zorgt dit voor het reflecteren van bijvoorbeeld zonlicht. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief goed raamfolie van Llumar en Suntek, wat ook geschikt is voor auto’s met ramen die bol lopen. Het raamfolie voor de auto wordt namelijk uit  één stuk gesneden en kan dus geheel op maat gemaakt worden voor de desbetreffende autoruit. Kortom, voor elke auto is er een passend autoraamfolie!

Raamfolie zorgt onder andere voor meer privacy.

Raamfolie auto: de voordelen

Naast dat raamfolie auto zorgt voor extra privacy, kent het ook nog andere voordelen:

  • De auto krijgt een sportievere, stijlvolle uitstraling door het autoraamfolie.
  • Het folie heeft een uv-bestendige werking waardoor uw stoelbekleding niet verkleurt.
  • Het folie is onderhoudsvriendelijk.
  • Door het folie heeft u in de auto geen last meer van de brandende zon die naar binnen schijnt.
  • Het autoraamfolie zorgt voor een behaaglijk binnenklimaat in de auto, waardoor airco- en brandstofverbruik vermindert.

Autoraamfolie volgens de wettelijke normen

Wist u dat er ook wettelijke eisen opgesteld zijn voor raamfolie? Dit heeft bijvoorbeeld te maken met het licht dat de voorruit door moet laten en de voorste portierruiten. Glascoating Someren houdt altijd rekening met de opgestelde normen zodat uw auto voldoet aan de eisen die gesteld zijn.

Ramen laten tinten geblindeerd raam

Raamfolie auto… én meer!

Bent u naast raamfolie voor de auto ook benieuwd naar wat Glascoating van Someren nog meer voor u kan betekenen? We vertellen u graag over onze services. Zo plaatsen we bijvoorbeeld ook glaslookpanelen op bedrijfsauto’s. Deze panelen blijven langer mooi dan kunststof ruiten en zijn zeer krasbestendig. Naast glaslookpanelen en autoraamfolie bent u bij ons ook aan het juiste adres voor belettering, percoat, bumperbeschermfolie, glas op maat én meer! U leest het hier.

Autoraamfolie door Glascoating Someren

Wanneer u raamfolie laat aanbrengen bij Glascoating Someren, bent u gegarandeerd van vakmanschap en professionaliteit. Sinds 2000 brengt Glascoating Someren al glasfolie aan voor het blinderen en tinten van de ruiten van auto’s. Kwaliteit en innovatie staat centraal en daar streven we te allen tijde naar. Zo beschikt u over 5 jaar garantie na plaatsing van de autoraamfolie en krijgt u indien gewenst een tijdelijke vervangende auto mee zodat u altijd beschikt over vervoer indien gewenst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft autoraamfolie en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! We vertellen u graag (vrijblijvend) over de mogelijkheden, passend bij uw wensen én uw auto.

Maandag tot en met zaterdag staan wij voor u klaar. Graag tot ziens bij Glascoating Someren!

Offerte aanvragen