Ramen blinderen Eindhoven

Met glasfilm, ook wel glasfolie genoemd, voorzien wij uw auto van mooie getinte ramen. Dat geeft een strakke en sportieve uitstraling. Uw interieur wordt door de uv-bestendige folie tevens beschermt tegen verkleuring. Wij monteren de glasfolie professioneel, zodat u geen onnodige beschadigingen krijgt. Voor ramen blinderen Eindhoven moet u bij Glascoating Someren zijn.

Glasfolie werkt het beste voor het blinderen van autoruiten. Ondanks dat wij ooit begonnen met coating, kunnen wij op basis van kennis, ervaring en klantreacties concluderen dat glasfolie het mooiste resultaat oplevert. Wij monteren de glasfolie professioneel, dus zonder luchtbellen of vouwtjes. Dat in combinatie met de speciale hardcoat van de glasfolie verkleint de kans op beschadigingen van buitenaf. Naast het ramen blinderen Eindhoven ontwikkelt Glascoating Someren oplossingen voor iedere ruit. Vragen over glas lijken soms heel ingewikkeld, maar zijn vaak op te lossen.

Ramen blinderen Eindhoven

De glasfolie die wij gebruiken voor ramen blinderen Eindhoven heeft een strakke antraciettint. Voor uw voorportieren hebben wij glasfolie met een zeer lichte tint, maar voor de achterruiten gebruiken wij de donkerste tint. U kunt kiezen uit zeven verschillende tinten glasfolie. Bij Glascoating Someren staat een display waarop u de perfecte tint voor uw auto of bedrijfswagen kan uitzoeken.

Glaslookpanelen

Veel ondernemers met een eigen bedrijfsauto vragen zich af of een laadruimte zonder ramen de beste optie is. Hoe houdt u anders uw waardevolle spullen uit het zicht en voorkomt u een auto-inbraak? Een laadruimte zonder ruiten geeft niet de fraaiste uitstraling. Daarvoor biedt Glascoating Someren een andere optie dan ramen blinderen Eindhoven, namelijk glaslookpanelen. Deze zijn van echt glas en geven daarmee uw bedrijfswagen een professionele en strakke uitstraling. De glaslookpanelen zijn minder krasgevoelig en blijven langer mooi dan kunststofruiten.

Wij werken de glaslookpanelen aan de binnenzijde keurig af met een mooie zwarte folie. Hierdoor krijgen de glaslookpanelen hun kenmerkende glanzende en strakke uitstraling. De set panelen leveren en monteren wij eventueel bij u op locatie. Wij voorzien de panelen direct van de folie. Desgewenst combineren wij het plaatsen van de glaslookpanelen met het blinderen van de ramen.

Glascoating+someren thema1 blog3foto1

Ramen blinderen Eindhoven voor elk automerk

Glascoating Someren heeft ervaring met ramen blinderen Eindhoven voor ieder merk auto. Of u een BMW, Ford, Kia, Opel, Peugeot of Volkswagen heeft, wij kunnen de autoruiten blinderen of tinten. Zien het overzicht van onze projecten voor de resultaten per merk. Onze medewerkers blinderen de ramen van uw auto, terwijl u geniet van een kopje koffie. Als u andere dingen heeft te doen en wachten niet goed uitkomt, staat er een gratis leenauto voor u klaar.

Wilt u meer informatie over ramen blinderen? Neem dan vrijblijvend contact op met Glascoating Someren. Bij ons draait alles om glas. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring met het tinten en blinderen van autoruiten. Glascoating Someren gebruikt hiervoor glasfolie, omdat het een mooier resultaat dan coating oplevert. Onze kennis over het werken met glasfilm is optimaal. Langzaamaan breiden we onze service uit en specialiseren ons naast het tinten en blinderen van glas met glasfilm ook op het verfraaien, beveiligen en reinigen ervan. We ontdekken al doende wat werkt, en vooral wat niet.

Offerte aanvragen