Genoeg van die vette waas op autoruit? Gebruik glascleaner!

Een vette waas op autoruit? En heeft u al met verschillende middeltjes geprobeerd om dit weg te krijgen, zonder succes? Met onze glascleaner bent u hier snel vanaf. Wat dit product precies doet en waarom u dit wilt hebben, leest u hier:

Vette waas op autoruit

Herkent u dit: Het heeft gevroren en u bent net klaar met het krabben van de autoruit. Tot uw verbazing is het zicht toch niet zo helder als u dacht. Er zit nog een waas op de ruit. Vervelend, want hierdoor kunt u nog niet veilig wegrijden. Wij helpen u om deze vette waas op autoruit simpel en snel te verwijderen. En wel met de glascleaner! 

Vette waas op autoruit? De oplossing

Glas wordt snel vies en is helaas - zeker een vette waas op autoruit - ook niet makkelijk schoon te krijgen. Onze glascleaner is een handig hulpmiddel voor het onderhoud van uw auto. Niet meer rommelen met een emmertje met sop, een spuitje van de glascleaner is genoeg. Naast dat het handig is om uw bevroren ruit snel weer 'rijklaar' te krijgen, is dit middel ook ideaal tegen de uitwerpselen van een vogel, vervelende vlekken, insectenresten op het glas en de lak, maar ook tegen vervelende teer- en nicotineaanslag. 

Als u bij ons uw autoruiten laat tinten, krijgt u van ons een flesje glascleaner cadeau. 

'Het wonder in het flesje'

Dit krachtige reinigingsmiddel gaat met hele dozen de deur uit. Klanten komen er speciaal voor langs en zijn steeds opnieuw weer enthousiast. Vandaar dat we het product vernoemd hebben naar 'het wonder in het flesje'. 

Vette waas op autoruit en meer

U zal misschien denken: "Ik heb maar een paar keer per jaar last van een vette waas op autoruit. Is het dan nodig om dit aan te schaffen?" Ja zeker, want u kunt dit product ook gebruiken voor uw ramen en glas in en rondom uw woning. En morst u wel eens koffie in de auto, of kunt u week later nog zien wat u de afgelopen week in uw auto heeft gegeten? Ook voor uw dashboard en bekleding kunt u de glascleaner gebruiken.

Vette waas op autoruit glascleaner someren

Alle voordelen op een rij:

  • Stevige foam (loopt niet uit of weg tijdens gebruik) 
  • Laat geen strepen of vette waas achter 
  • Bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor de glasfilm 
  • Geschikt voor autoruiten, dashboard, bekleding en lak 
  • Tevens geschikt voor spiegels, tegels en andere gladde oppervlakken binnenshuis  
  • Gemakkelijk in gebruik  

Neem contact op

In juni 2000 is Glascoating Someren gestart met het blinderen en tinten van autoruiten door middel van coating. Toch leverde dit geen mooi resultaat op en zijn wij in 2003 overgestapt naar glasfolie. En wat zijn wij blij dat wij deze overstap gemaakt hebben! Glascoating Someren hecht veel waarde aan kwaliteit. Niet alleen glasfolie, maar alle producten die wij gebruiken proberen wij op innovatieve manieren steeds weer te optimaliseren. 

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u ook genoeg aan die vette waas op autoruit? Bestel de glascleaner vandaag nog door contact met ons op te nemen of kom bij ons langs voor meer informatie en een lekkere kop koffie.

Offerte aanvragen