Ramen blinderen Tilburg

Voor het blinderen en tinten van autoruiten zijn meerdere mogelijkheden. Als specialist op dit gebied weten wij dat autoglasfolie het beste resultaat oplevert. De speciale glasfilm die wij aanbrengen aan de binnenkant van uw autoruiten voorkomt inkijk, werkt warmte-, zon- en uv-werend en heeft bovendien een strakke uitstraling. Ramen blinderen Tilburg en omgeving voor elk type auto kan bij Glascoating Someren.

Voor ramen blinderen Tilburg maken wij gebruik van glasfolie, ook wel bekend als glasfilm. Dit levert het beste resultaat op, beter dan coating. Dat durven wij te concluderen door onze ervaringen en klantreacties. De glasfolie die wij bij Glascoating Someren gebruiken heeft een strakke antraciettint. U heeft de keuze uit zeven verschillende tinten glasfilm, die u kunt bekijken en uitzoeken in onze werkplaats. Over het algemeen gebruiken wij de lichtste tint voor de ramen van de voorportieren en donkere tinten voor de achterruiten.

Ramen blinderen Tilburg

Wij brengen de glasfolie professioneel aan. Dat betekent zonder luchtbellen of vouwen. Samen met de speciale hardcoat van de glasfilm verkleint dit de kans op beschadigingen. Naast het ramen blinderen Tilburg ontwikkelen wij voor iedere ruit oplossingen. Vragen over glas of autoruiten lijken soms heel ingewikkeld, maar zijn vaak op te lossen.

Ervaring met elk automerk

Ramen blinderen Tilburg en omgeving kan met iedere auto. In de loop van de jaren zijn er klanten met verschillende merken bij Glascoating Someren langs geweest. Verder op onze website ziet u enkele van deze eindresultaten. Wij kunnen uw autoruiten blinderen of tinten, ongeacht u een Alfa Romeo, BMW, Kia, Toyota of Volkswagen heeft.

Ramen blinderen Tilburg voor bedrijfsauto’s

Of wij ook een fraaie, strakke oplossing hebben voor bedrijfsauto’s? Daarop is ons antwoord volmondig ja. Het is een veelgestelde vraag van onder meer zelfstandige elektriciens, loodgieters en schilders die iets anders willen dan ramen blinderen Tilburg met glasfolie. Zij willen hun waardevolle materialen uit het zicht houden, maar niet per se een bedrijfswagen met een gesloten laadruimte. Onze glaslookpanelen zijn daarvoor de oplossing. Glaslookpanelen zijn van echt glas. Hiermee geeft u de bedrijfsauto een strakke, maar professionele uitstraling. In tegenstelling tot kunststofruiten blijven glaslookpanelen goed na een bezoekje aan de wasstraat, want ze zijn minder krasgevoelig.

De glaslookpanelen werken wij aan de binnenzijde keurig af met zwarte folie voor een mooi resultaat. Dit geeft de glaslookpanelen hun kenmerkende strakke en glanzende uitstraling. Wij leveren en monteren de set panelen eventueel bij u op locatie. De panelen voorzien wij direct van de folie. Desgewenst combineren wij het plaatsen van de glaslookpanelen met het blinderen van de ramen. Als u het blinderen bij ons in de werkplaats laat doen, kunt u in de tussentijd genieten van een kopje koffie of thee.

Ramen blinderen tilburg glaslookpaneel glascoating someren

Wilt u meer informatie over ramen blinderen? Kom vrijblijvend langs bij Glascoating Someren of neem contact met ons op. Wij ontwikkelen oplossingen voor iedere ruit en lossen elk glasprobleem op. Glascoating Someren heeft ruime ervaring met het blinderen en tinten van autoruiten. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met glasfolie en glaslookpanelen. Ook voor het reinigen van met glasfolie geblindeerde ramen kunt u bij ons terecht. Wij zijn veel op locatie aan het werk, dus met een belletje weet u zeker dat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Offerte aanvragen